Aanmelden

Wanneer je je aan wilt melden kun je bellen, mailen of contact opnemen via het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk of wanneer het jou uit komt contact met je opgenomen. In een kort gesprek van ongeveer 15 minuten nemen we jouw klachten door om te kijken of ik we je kunnen helpen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als we denken je te kunnen helpen maken we een afspraak voor het intakegesprek.

Het intakegesprek is er voor bedoeld om samen helder te krijgen wat er aan de hand is. Ook word je geinformeerd of en welke diagnose er gesteld kan worden. Er wordt een behandelplan opgesteld waar de behandeling en het behandeldoel in beschreven staat.  Ook wordt er een inschatting gemaakt van het aantal behandelsessies dat nodig is.

Wil je graag in behandeling? Of wil je weten of wij je kunnen helpen bij jouw klachten? Vul  onderstaand contactformulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wachtlijst
Sytske Altena gaat eind 2020 stoppen met haar praktijk. Om die reden nemen wij geen  nieuwe cliënten aan voor behandeling.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen bij het zoeken naar een psycholoog waar je eerder terecht kan, zodat je binnen 4 weken een intakegesprek krijgt, en de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake kan starten. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Privacyverklaring
Voor de privacyverklaring van Psychologiepraktijk Sytske Altena klik hier.

Contactformulier